Stanovništvo

Search
Close this search box.

Posjetite novu BBI poslovnicu Cazin

Posjetite novu BBI poslovnicu Cazin, u ulici 503. Slavne brigade b.b., svakog radnog dana od 08:00 do 16:00h.

Nakon nedavno renoviranih poslovnica Ferhadija Sarajevo, Banja Luka i Kakanj nastavljamo sa radom na unapređenju izgleda BBI poslovne mreže a sve sa ciljem da našim klijentima osiguramo jednostavniji i funkcionalniji pristup svim bankarskim proizvodima i uslugama.
Novo uređenje BBI poslovnica u skladu je s novim vizualnim identitetom banke i odražava snažan fokus banke na individualnom pristupu i usluzi, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim potrebama. Razvijamo napredne digitalne alate i kanale komunikacije, ali uz njih nastavljamo njegovati i zagovarati i direktni kontakt i komunikaciju s klijentima, prilagođen njihovim stvarnim potrebama.

Modernizacija BBI poslovne mreže odražava posvećenost BBI banke pružanju vrhunskog korisničkog iskustva i usklađivanju s najnovijim korporativnim standardima.

U sklopu BBI poslovnice Cazin, nalazi se i 24/7 zona sa BBI Digital Smart multifunkcijskim bankomatima, koji omogućavaju da samostalno pristupate i obavljate brojne bankarske usluge. Ovi uplatno – isplatni bankomati pored postojećih redovnih funkcionalnosti – isplata novca, upit o stanju računa, korisnicima omogućavaju i uplatu novca na tekući račun fizičke osobe/ transakcijski račun pravne osobe, kao i brojne druge pogodnosti. Za pravna lica, male obrtnike i poduzetnike, uplata dnevnog pazara sa novim uređajima, olakšava sigurno i pouzdano depozitnu funkcionalost. BBI višenamjenski bankomati sadržavaju personalizovan ekran, putem kojih je jednostavnije obaviti isplatu gotovine, provjeriti stanja svih računa, beskartičnu isplatu novca putem KVIKO aplikacije, izvršiti promjenu PIN-a, ali i interaktivno prikupiti dodatne informacije o aktuelnim ponudama usluga i proizvoda BBI banke.

BBI Vrijednost koju dijelimo.

Ostale novosti

Radno vrijeme tokom Kurban bajrama

Obavještenje o izmjenjenom radnom vremenu podružnice Mostar

Obavještenje o novoj adresi i radnom vremenu podružnice Cazin

Radno vrijeme tokom prvomajskih praznika

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo