Stanovništvo

Search
Close this search box.

Finansiranje

Kupovina stana uz BBI partnere

Olakšajte svoju kupovinu stana! BBI Banka je u saradnji sa partnerima omogućila kupcima kupovinu stanova po posebnim pogodnostima finansiranja.

Compact invest d.o.o.

Compact invest d.o.o. Sarajevo je bosanskohercegovačka kompanija koju su osnovali investitori iz Kuvajta 2012.godine.

Pored ulaganja na području izgradnje nekretnina, firma Compact Invest d.o.o. razmatra i implementira sve održive i profitabilne projekte koji su vezani za poljoprivredu, stočarstvo, ugostiteljstvo, turizam i trgovinu.

O projektu

Sarajevo Waves

Sarajevo Waves je stambeno-poslovni kompleks smješten na Ilidži. Sarajevo Waves nudi dobru kvalitetu života u prirodnom i prekrasnom okruženju. Sastoji se od pet stambenih blokova koji sadrže ugodne i elegantne apartmane koji su napravljeni u modernom stilu. Apartmani posjeduju velike terase sa kojih se pruža predivan pogled na rijeku Željeznicu i olimpijske planine Igman i Bjelašnicu, te jedinstvenim prirodnim resursima koji okružuju kompleks.

Ostala jedinstvena obilježja koje nudi Sarajevo Waves kompleks su: Waves centar, park sa šetalištem, klupe i dječija igrališta širom kompleksa i uz rijeku. Zeleni krovovi idealni su za odmor i relaksaciju sa kojih se pruža predivan pogled na okolinu. Veliki broj parking mjesta kako za stanare tako i za njhove goste. Sve ovo je popraćeno modernom arhitekturom i dizajnom zgrada koje daju novi moderni izgled cijelog mikro područja.”

Kontakt

Adresa: Rustempašina 41, 71210 Ilidža
Telefon: +387 60 30 11110, +387 33 76 11 66
Web: www.cic.ba
Email: marketing@cic.bainfo@cic.ba

Vizija d.o.o Sarajevo

Vizija je firma koja se bavi projektovanjem i izgradnjom i uspješno djeluje na prostoru cijele BiH više od 18 godina. Firma je specijalizirana za projektovanje i izgradnju stambenih i poslovnih objekata, rezidencijalnih naselja, škola, hotela, objekata zdravstvene zaštite, skladišnih i industrijskih.

O projektu

Projekat Stambeno – poslovni objekat „Vizija lamela SP7 I SP8“ u Ilijašu, planiran završetak radova je u junu 2022. godine. Stambeno-poslovna zgrada će biti locirana na Banovcu, u blizini Tržnog centra i objekta Bingo.

Zgrada će sadržavati 38 parking/garažnih mjesta u podrumskoj etaži pod zemljom. Ostali dio objekta će sadržavati 60 stambenih jedinica, korisne površine u rasponu cca 33-88m2. Prizemlje će prema dostavljenom i usvojenom idejnom projektu sadržavati 6 poslovnih jedinica namjene uslužno-trgovinsko-administrativne-društvene djelatnosti, čija je korisna površina cca 50-80m2.

Kontakt

Adresa: Kralja Tvrtka, 71000 Sarajevo
Telefon: +387 33 557 100
E-mail: vizija1@bih.net.ba

Deling d.o.o. Tuzla

Firma Deling d.o.o. Tuzla je renomirana kompanija iza koje stoji niz uspješno završenih projekata koji svojim izgledom i kvalitetom izrade prednjače u tuzlanskoj regiji. Osnovana je 27.07.2001 g.

O projektu

Poslovno stambeni objekat Skyline Plaza sastoji se od dvije lamele spratnosti 8 i 14 spratova u kojima će se nalaziti 200 stanova i više poslovnih prostora. Objekat se nalazi na lokalitetu Irac preko puta Bingo City Centra. Savremno i kvalitetno, pronađite stan za sebe pregledom na www.delinginvest.ba 

Kontakt

Adresa: Šići bb, Tuzla
Telefon: 061/830-803
Emali: prodaja@deling.ba

Urban Point d.o.o. Tuzla

Urban Point d.o.o. je firma koja se bavi gradnjom inovativnih i energetsko efikasnih domova i poslovnih prostora u Tuzli. Osnovana je 2020. godine. a onivač subjekta je Islamska zajednica u BiH, Medžlis Islamske zajednice Tuzla. Urban Point doo ima više uspješno završenih objekata.

O projektu

Stambeno-poslovni objekat Slatina O12a „URBAN MARAKANA“ se nalaiz na jednoj od najatraktivnijih lokacija na području Grada Tuzla. Udaljen je manje od 700 m od samog centra grada, a u neposrednoj blizini objekta se nalaze: Dom zdravlja, obdanište, igralište za djecu, osnovne i srednje škole, fakulteti, glavna autobuska saobraćajnica, taxi stajalište, prodavnice i marketi, apoteke, SKPS Mejdan, Robna kuća Omega te razni ugostiteljski objekti.Radi se o objektu koji će imati 70 stanova, više poslovnih prostora i 58 garažnih mjesta. Planirani završetak radova je april 2025 g. 

Kontakt

Adresa: Turalibegova 25A, Tuzla
Telefon: 035/258-220
E mail adresa: info@urbanpoint.ba

Avenija d.o.o.

Firma Avenija d.o.o. je novoosnovana firma, kćerka poznate građevinske firme – Tibra Pacific d.o.o. iz Kiseljaka. Iza ove firme stoji niz uspješnih projekata kao što je naselje Bulevar, Nova Otoka, naselje Tibra itd.

O projektu

Avenija d.o.o. trenutno gradi stambeni kompleks koji se nalazi između Nove Otoke i GRAS-a, Sarajevo. Radi se o stambeno-poslovnoj zgradi koju čini 13 etaža, te svojom arhitektonskom strukturom pruža novu generaciju poslovnih i životnih iskustava koja podržavaju savremen, jednostavan i udoban životni stil, kao i brigu o zadovoljstvu svojih stanara.
Avenija je krunisana najluksuznijim i raskošno opremljenim penthouse apartmanima koji odišu snažnim utiskom prostranstva i vanvremenske elegancije. Riječ je o objektu sa 400 stambenih jedinica, 20 poslovnih prostora i 350 garažnih mjesta. 
Predviđeni rok za završetak radova je 31.05.2024 g. 

Kontakt

Adresa: Josipa bana Jelačića broj 83, Kiseljak
Kontakt telefon: 030/877-700 ili 033/762-222
E mail adresa: uprava@tibra-pacific.com
                        prodaja@tibra-pacific.com 

S&W d.o.o. Sarajevo

Firma S&W d.o.o. Sarajevo osnovana je 02.03.2017. Osnovna djelatnost je izgradnja, iznajmljivanje i upravljanje vlastitim ili iznajmljenim nekratninama. 

O projektu

Stambeno poslovni objekat Nova Grbavica nalazi se u ulici Derviša Numića 14b koja se nalazi u naselju Grbavica. Projektom je predviđeno 18 stanova na 6 etaža i prizemlje. Završetak objekta planiran je do kraja 2023 g. 

Kontakt

Adresa: Dr Mustafe Pintola 31
Telefon: 033/764-410
Email adresa: SW.sarajevo@gmail.com

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija