Stanovništvo

Search
Close this search box.

BBI banka uvodi nove usluge: BBI Digital Smart bankomati širom BiH

Brže i jednostavnije obavljanje finansijskih transakcija, uz višenamjenske bankomate, bez odlaska u poslovnicu

Uplata novca od sada moguća i preko bankomata

Bosna Bank International (BBI) pustila je u rad više od 20 potpuno novih digitalnih višenamjenskih bankomata – sa ekranima koji reaguju na dodir i koji su dostupni na više lokacija širom BiH.

Instaliranjem bankomata nove generacije, koji su dodatno opremljeni za digitalnu eru bankarstva, Banka korisnicima omogućava jednostavnije i novo korisničko iskustvo. Uz BBI Digital Smart multifunkcijske bankomate klijentima je dodatno omogućeno samostalno obavljanje brojnih bankarskih usluga. Novi uplatno – isplatni bankomati pored postojećih redovnih funkcionalnosti – isplata novca, upit o stanju računa, korisnicima sada omogućava i uplatu novca na tekući račun fizičke osobe/ transakcijski račun pravne osobe, kao i brojne druge pogodnosti, saopćili su iz BBI banke. Za pravna lica, male obrtnike i poduzetnike, uplata dnevnog pazara sa novim uređajima, olakšava sigurno i pouzdano depozitnu funkcionalost.

BBI višenamjenski  bankomati sadržavaju personalizovan ekran, putem kojih je jednostavnije obaviti isplatu gotovine, provjeriti stanja svih računa, beskartičnu isplatu novca putem KVIKO aplikacije, izvršiti promjenu PIN-a, ali i interaktivno prikupiti dodatne informacije o aktuelnim ponudama usluga i proizvoda BBI banke. Stoga obavljanje finansijskih transakcija, kao i pristup informacijama o proizvodima i uslugama u banci, dostupno je 24/7, bez čekanja u redovima, kada god to klijentima najviše odgovara.

BBI banka nastavlja u narednom period sa uvođenjem dodatnih novih uređaja. Inače, klijenti BBI banke mogu podizati novac bez naknade i koristiti usluge na više od 200 bankomata u okviru BH Mreže širom BiH. BH Mreža bankomata je treća po veličini mreža dostupnih bankomata na teritoriji BiH, a sačinjava je više od 200 ATM uređaji BBI banke, ASA banke, Union banke i Privredne banke.

Ostale novosti

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo