Stanovništvo

Search
Close this search box.

BBI banka dobitnik priznanja ”Poslovni potez godine” za najveću investiciju u ATM mrežu

Investicija u digitalizaciju i kupovina više od 60 multifunkcionalnih bankomata je “Poslovni  potez  godine” prema izboru  portala Indikator.ba, vodećeg finansijsko-poslovnog medija u Bosni i Hercegovini.

Kako stoji u obrazloženju nagrade “Najbolji poslovni potez u 2022.”, analitičari portala Indikator.ba dodijeli su priznanje BBI banci za nabavku 60 novih multifunkcionalnih bankomata, što predstavlja jednu od najvećih investicija u ATM mrežu. Ovi bankomati su opremljeni posebnom CRM opcijom koja omogućava klijentima jednostavnu komunikaciju s timom banke. Također, bankomati pružaju mogućnost razmjene valuta (eura i dolara) i mogu se koristiti za polaganje gotovine za fizička i za pravna lica, uključujući i kovanice.

“Mi u BBI banci posvećeni smo održivom finansiranju kroz ekološke i društvene projekte, što je logičan slijed principa islamskog – etičkog bankarstva koji promovišu dijeljenje bogatstva i pružanje podrške. Kontinuirano radimo na olakšavanju poslovanja našim korisnicima i nudimo proizvode i usluge koje nas ističu kao predvodnike na tržištu. Prošle godine smo donijeli odluku o nabavci  više od 60 novih multifunkcionalnih bankomata, što predstavlja jednu od najvećih investicija u našu mrežu. Ovi bankomati su opremljeni posebnom CRM opcijom koja omogućava klijentima jednostavnu komunikaciju s našim timom. Također, bankomati pružaju mogućnost razmjene valuta (eura i dolara) i mogu se koristiti za polaganje gotovine kako za fizička, tako i za pravna lica, uključujući i kovanice.
Osim toga, u okviru mobilnog bankarstva, nudimo funkciju BBI Card Guard koja omogućava našim klijentima praćenje, omogućavanje ili onemogućavanje korištenja kartica na POS terminalima, bankomatima i  na različitim mjestima i u različitim zemljama, te upravljanje i kontrolu online plaćanja. Ova usluga znatno povećava povjerenje prema našoj banci. Kako bismo našim klijentima olakšali svakodnevno poslovanje s Bankom, kreirali smo i uslugu eRežija koja pruža mogućnost korisniku elektronskog (eBBI) i mobilnog bankarstva (mBBI) da prima ispunjen nalog za plaćanje mjesečnih računa i izvrši plaćanje samo jednim klikom. BBI banka je ponosna na svoj angažman u podršci zajednici, kontinuirano pružajući inovativna rješenja i usluge koje unapređuju poslovanje klijenata i grade povjerenje u našu instituciju”, izjavila je tim povodom Azra Hadžiomeragić, članica Uprave BBI banke.

Ostale novosti

Radno vrijeme tokom Ramazanskog bajrama

Razvojna banka FBiH: Odlični rezultati projekta Svjetske banke za oporavak i podršku  firmama/ poslovnim subjektima u BiH

VAŽNO: Obavijest za klijente – Obratite pažnju na pokušaje prevare

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo