Stanovništvo

Search
Close this search box.

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje

Novi Program lojalnosti

U središtu pažnje BBI Banke nalaze se naši klijenti koje i nagrađujemo za ukazano povjerenje. Upravo za vas pripremili smo poseban paket pogodnosti kojima se postojećim klijentima zahvaljujemo na odanosti, dok novim klijentima na ovaj način izražavamo srdačnu dobrodošlicu.


Novim Programom lojalnosti BBI Banke obuhvaćeni su svi korisnici BBI platnih kartica, koji će svakog petka od 29. marta 2024. godine ostvarivati značajne popuste kod BBI partnera DomodIntersportPlanika FlexAstra BorovoBIHAMK i Imtec.


U svim Domod trgovinama, lancu robnih kuća sa širokom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, alata, malih kućanskih aparata, posuđa, kućnog tekstila i mnogobrojnih kućnih aksesoara, korisnici BBI platnih kartica izdatih od BBI Banke imat će popust od ukupno 15% za debitne i 20% za kreditne kartice za transakcije iznad 100 KM prilikom plaćanja na POS terminalima te online plaćanja na webshopu.


Svi zaljubljenici u sportsku opremu te sportsku odjeću i obuću u Intersport trgovinama uz BBI platne kartice uživat će popust na artikle po redovnim cijenama od ukupno 5% za debitne kartice za transakcije iznad 60 KM te 10% za kreditne kartice za transakcije iznad 100 KM.


Korisnici BBI platnih kartica kraj radne sedmice mogu dočekati i u poslovnicama Planika Flex, gdje ih čekaju popusti na novu kolekciju obuće. U prodavnicama Planika Flex prilikom plaćanja na POS terminalima i online na webshopu korisnici BBI platnih kartica ostvaruju popust od ukupno 5% za debitne kartice za transakcije iznad 100 KM te 10% za kreditne kartice za transakcije iznad 100 KM na nesniženi asortiman robe.


U trgovinama Astra Borovo čeka ih popust na kompletan sniženi i nesniženi asortiman visokokvalitetne ljetne i zimske, sportske i elegantne obuće. Svakog petka prilikom plaćanja karticama na POS terminalima instaliranim u poslovnim prostorima Astra Borovo i online plaćanjem na njihovom webshopu korisnici BBI debitnih platnih kartica imat će popust od ukupno 5% za transakcije iznad 60 KM, dok će korisnici kreditnih kartica imati 10% popusta za transakcije iznad 100 KM.

Također, od sada ne morate brinuti da će vas ljubimac na četiri točka ostaviti na cesti jer s BBI platnim karticama svakog petka prilikom plaćanja online na webshopu BIHAMK-a ostvarujete popust od ukupno 15%.


Ako planirate svoj dom ili poslovni prostor obogatiti novim računarom, laptopom ili televizorom, uz BBI platne kartice to sebi možete priuštiti uz značajna sniženja koja ostvarujete svakog petka u Imtec prodavnicama. Plaćanjem na POS terminalima i online na webshopu korisnici BBI platnih kartica iskoristit će popust do ukupno 15% za transakcije iznad 100 KM.


Pogodnost traje 12 mjeseci ili do isteka planiranih sredstava.

Plaćajte beskontaktno, sigurno i jednostavno.

Pogodnosti BBI Mastercard® kartica

Ukoliko ste korisnik BBI Mastercard® platnih kartica, čekaju vas brojne pogodnosti.

Nova usluga Mastercard Travel Rewards za korisnike premium kartica

Korisnicima BBI Mastercard® Gold kartica omogućen je pristup globalnom programu – Mastercard Travel Rewards (MTR). U pitanju je globalni program benefita koji traje tokom cijele godine i koji omogućava povrat novca odnosno cash-back, korisnicima direktno na račun povezan sa BBI Mastercard® karticom

 

Kompanija na taj način dodaje nove pogodnosti posebno korisne pri putovanju, ali i prilikom kupovine kod inostranih e-commerce trgovaca, uz ekskluzivne ponude renomiranih brendova. Mastercard Travel Rewards platforma će dodatno obogatiti postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog cash back-a.

 

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom svijeta, kojima se od aprila priključuju i korisnici premium kartica koje su izdate u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

 

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cijele godine putem platforme preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama, prilikom kojih ostvaruju povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa.

 

Odabirom jedne od Mastercard Travel Rewards ponuda, prilikom plaćanja kod odabranih trgovaca, korisnici BBI Mastercard® Gold kartica ostvaruju pravo na automatski povrat novca, u vidu procenta ili fiksnog iznosa, u zavisnosti od trgovca i same ponude. Ponude se ažuriraju i dopunjavaju kvartalno i moguće ih je provjeriti u bilo kojem trenutku putem MTR platforme koja je dostupna 24/7, a od ovog aprila informacije su dostupne i na bosanskom jeziku.

 

Sve destinacije i trgovci predstavljeni su putem platforme https://mtr.mastercardservices.com/bs, a detaljan uvid u ponude moguće je pogledati unosom prvih 6 cifara BBI Mastercard® kartice sa oznakom Gold.

Travel programom iskustvo putovanja postaje izuzetno

Kao korisnik BBI Mastercard® Gold kartice, imate pristup usluzi “Brzi prolaz” koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom svijeta. 

Pomoću web stranice ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervišite unaprijed uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostvarite preferencijalni pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku provjeru, što znatno ubrzava cjelokupan proces čekiranja za let.
Saznajte više na: Mastercard Travel Experiences – Home page

Doživjeti filmsku magiju zajedno

Ponedjeljak je online Mastercard® dan
Koristite BBI Mastercard® platne kartice za online kupovinu minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film koji se prikazuje u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini, i ponedjeljkom na poklon dobijate kupon za gratis ulaznicu za narednu posjetu kinu.
Pogodnosti se odnose na CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici i Prijedoru. 
Ponuda važi do 31.12.2023. godine

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo