Stanovništvo

Search
Close this search box.

Preuzmite zvaničnu mobilnu aplikaciju Sarajevo Business Forum 2022, dostupnu za Android i iOS

Ukoliko ste se prijavili za učešće na Sarajevo Business Forum 2022, iskoristite priliku da preuzmete zvaničnu mobilnu aplikaciju foruma, dostupnu za Android (link) i iOS (link).

Uz mobilnu aplikaciju Sarajevo Business Forum 2022 možete učiniti sljedeće:

•    Povežite se sa učesnicima događaja sa kojima delite slična interesovanja putem funkcije „Poveži se“. Razgovarajte o željenim temama koristeći chat i gradite dugoročne profesionalne odnose.
•    Pregledajte sesije i detalje sesija kako biste saznali koji sadržaj vas najviše zanima. Kreirajte personalizirani raspored označavanjem sesija kao „omiljenih“. Budite kreator vašeg konferencijskog programa i u svakom trenutku imajte precizan pregled planiranih aktivnosti.
•    Saznajte više o svim govornicima, njihovom profesionalnom iskustvu, stručnosti i kako da stupite u kontakt. Iskoristite ovu priliku da naučite o najboljim praksama iz cijelog svijeta.
•    Pročitajte najnovije vijesti o događaju i ostanite u informisani o najnovijim dešavanjima. Budite u toku i ne propustite važne informacije.
•    Uspostavite B2B veze istražujući stotine investicionih projekata i potražite sastanke sa poslovnim predstavnicima iz cijelog regiona.
•    Upoznajte sponzore i saznajte više o njihovim proizvodima ili investicijskim ponudama. Koristite ove informacije da pronađete sponzore za svoje događaje i projekte ili da pronađete svog sljedećeg poslovnog partnera.

Mobilna aplikacija je sastavni dio GatherUp Event Management Platforme, koju je razvila kompanija App Impact d.o.o.
App Impact je firma koja je fokusirana na kreiranje vlastitih digitalnih rješenja, razvoj namjenskih rješenja za potrebe klijenata, te pružanje obuke i konsaltinga iz oblasti digitalne transformacije poslovnih procesa.

Ostale novosti

Radno vrijeme tokom Ramazanskog bajrama

Razvojna banka FBiH: Odlični rezultati projekta Svjetske banke za oporavak i podršku  firmama/ poslovnim subjektima u BiH

VAŽNO: Obavijest za klijente – Obratite pažnju na pokušaje prevare

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo