Stanovništvo

Search
Close this search box.

Posjetite BBI podružnicu Ferhadija

Ukoliko već niste, posjetite nedavno renoviranu BBI poslovnicu Ferhadija, koja se nalazi na adresi Trg Fra Grge Martića br. 4 u Sarajevu, i koja je za rad sa klijentima, otvorena svaki radni dan od 08:00 do 16:00h.

U sklopu ove poslovnice, nalazi se i 24/7 zona sa BBI Digital Smart multifunkcijskim bankomatima, koji omogućavaju da samostalno pristupate i obavljate brojne bankarske usluge. Ovi uplatno – isplatni bankomati pored postojećih redovnih funkcionalnosti – isplata novca, upit o stanju računa, korisnicima omogućavaju i uplatu novca na tekući račun fizičke osobe/ transakcijski račun pravne osobe, kao i brojne druge pogodnosti. Za pravna lica, male obrtnike i poduzetnike, uplata dnevnog pazara sa novim uređajima, olakšava sigurno i pouzdano depozitnu funkcionalost.  BBI višenamjenski bankomati sadržavaju personalizovan ekran, putem kojih je jednostavnije obaviti isplatu gotovine, provjeriti stanja svih računa, beskartičnu isplatu novca putem KVIKO aplikacije, izvršiti promjenu PIN-a, ali i interaktivno prikupiti dodatne informacije o aktuelnim ponudama usluga i proizvoda BBI banke.

Novo uređenje BBI poslovnica u skladu je s novim vizualnim identitetom banke i odražava snažan fokus banke na individualnom pristupu i usluzi, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim potrebama. Razvijamo napredne digitalne alate i kanale komunikacije, ali uz njih nastavljamo njegovati i zagovarati i direktni kontakt i komunikaciju s klijentima, prilagođen njihovim stvarnim potrebama.

BBI Vrijednost koju dijelimo.

Ostale novosti

Obavještenje za korisnike BBI Visa Prepaid kartica

Obavještenje o novoj Facebook stranici BBI Banke

Radno vrijeme tokom Kurban bajrama

Obavještenje o izmjenjenom radnom vremenu podružnice Mostar

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo