Stanovništvo

Search
Close this search box.

Počela je podjela akreditacija za učesnike i novinare 11. Sarajevo Business Foruma 2022

U srijedu, 11. maja 2022. godine, počinje dvodnevna Međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum (SBF), koja će i ove godine okupiti vodeće poslovne i političke lidere iz regiona i svijeta. Sarajevo Business Forum jedanaesti put okuplja najutjecajnije poslovne i političke lidere iz regiona i svijeta, s ciljem prezentiranja poslovnih prilika i mogućnosti ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali  i zemlje regiona: Albaniju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sjevernu Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Forum će otvoriti predsjednik Uprave BBI Banke Alek Bakalović, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović, predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor i ministar trgovine Republike Turske Mehmet Mehmet Muş.

Ovogodišnji SBF će se održavati dva dana, 11. i 12. maja 2022. godine u glavnom gradu BiH, te predstaviti niz investicijskih projekata i poslovnih prilika iz proizvodnje, poljoprivrede, energetike, obrazovanja, finansija, infrastrukture, izgradnje, usluga, turizma i drugih sektora. Glavna tema ovogodišnjeg Sarajevo Business Foruma je „Nearshoring – perspektiva za region“, te će se govoriti o potencijalima za preseljenje proizvodnje evropskih kompanija na područje Jugoistočne Evrope.

Detaljan program i agenda 11. Sarajevo Business Foruma 2022 dostupni su na zvaničnoj web stranici www.sarajevobusinessforum.com, te putem zvanične mobilne aplikaciju Foruma, dostupna za Android (link) i iOS (link).

Akreditacije za registrovane učesnike 11. SBF 2022 FULL PASS koje važe za oba dana Foruma se mogu preuzeti u  ponedjeljak 09.05. i utorak, 10.05. u prizemlju BBI Centra (Trg djece Sarajeva 1, Sarajevo) u period od 10:00 do 16:00, te u srijedu, 11.05. u zgradi Parlamentarne skupštine BiH u period od 08:00 do 09:00.

Akreditacije za registrovavane učesnike 11. SBF BUSINESS PASS koje važe za drugi dan Foruma se mogu preuzeti isključivo u četvrtak 12.05. od 08:00 u Hotelu Hills (Butmirska cesta18, Ilidža – Sarajevo).

Registrovani predstavnici medija 11. SBF 2022 PRESS svoje akreditacije mogu preuzeti u ponedjeljak 09.05. i utorak, 10.05. u prizemlju BBI Centra (Trg djece 1, Sarajevo), u period od 10:00 do 16:00.

Dobro došli na 11. Sarajevo Business Forum 2022.

Ostale novosti

Radno vrijeme tokom Ramazanskog bajrama

Razvojna banka FBiH: Odlični rezultati projekta Svjetske banke za oporavak i podršku  firmama/ poslovnim subjektima u BiH

VAŽNO: Obavijest za klijente – Obratite pažnju na pokušaje prevare

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo