Stanovništvo

Search
Close this search box.

Javni poziv privrednicima iz Kantona Sarajevo za besplatno učešće na Sarajevo Business Forumu i Sarajevo Halal Fair-u 2023

Ovogodišnja izdanja Sarajevo Business Foruma i Sarajevo Halal Fair-a, održat će se od 17. do 19. maja u hotelu Hills na Ilidži, a prioritet u ostvarenju prava na besplatno učešće/full pass kotizacije imaju proizvodne, a posebno izvozno orijentisane djelatnosti, te oni poslovni subjekti koji imaju konkretan projekat za zajedničko ulaganje

Organizator manifestacija Bosna Bank International i strateški partner Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo, pozivaju sve privrednike sa područja Kantona Sarajevo da se prijave za besplatno učešće – ostvarenje full pass kotizacija za Sarajevo Business Forum i Sarajevo Halal Fair 2023.

Ove godine, Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo, obezbijedilo je čak 230 besplatnih kotizacija za ukupno 230 privrednika sa područja Kantona Sarajevo, koji će imati priliku da predstave svoje projekte investitorima iz cijelog svijeta. U okviru ove strateške saradnje Kanton Sarajevo imat će svoje paviljone na kojima će kompanije, samostalni poduzetnici, i predstavnici općina moći predstaviti svoje proizvode i usluge, kao i nove poslovne ideje i prilike, te održati B2B sastanke sa potencijalnim partnerima iz regije i svijeta.

Prioritet u ostvarenju prava na besplatno učešće imaju sve proizvodne, a posebno izvozno orijentisane djelatnosti, te oni poslovni subjekti koji imaju konkretan projekat za zajedničko ulaganje.

Javni poziv sa detaljnim informacijama na koji način se prijaviti za učešće dostupan je ovdje.

Ne propustite priliku.

Sarajevo Business Forum/Sarajevo Halal Fair – where ideas meet opportunities

Ostale novosti

Obavještenje za korisnike BBI Visa Prepaid kartica

Obavještenje o novoj Facebook stranici BBI Banke

Radno vrijeme tokom Kurban bajrama

Obavještenje o izmjenjenom radnom vremenu podružnice Mostar

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo