Stanovništvo

Search
Close this search box.

BBI Platinum paket – istinska vrijednost koju nosite sa sobom

Vaš oslonac širom svijeta

BBI Platinum paket koji sadrži Visa Platinum karticu, kreiran je za premium klijente kojima nudi mnoštvo pogodnosti, od bezbrižnih poslovnih i porodičnih putovanja s besplatnim putno zdravstvenim osiguranjem do ugodne kupovine širom svijeta. Ovim BBI banka potvrđuje svoju opredijeljenost za kontinuirano unapređenje svojih usluga i proizvoda, kao i modernizaciju.

Samo najbolje za naše klijente

BBI Platinum paket korisnicima donosi pregršt privilegija, a najviše od svega pruža osjećaj sigurnosti i pouzdanosti u obavljanju bezgotovinskog plaćanja, kako u Bosni i Hercegovini, tako i širom svijeta. Ovim premium proizvodom banka je obogatila svoj kartični portfolio i prilagodila se potrebama klijenata omogućivši im viši nivo usluga koji prati njihov dinamičan stil životna.

Korisnici, uz mjesečnu naknadu od 26,99 KM, imaju mogućnost da bez troškova izdavanja i godišnje članarine dobiju Visa Platinum karticu koja je prihvaćena na više miliona prodajnih mjesta u oko 200 zemalja te podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, od čega je pet puta bez naknade. Također, uz brzo i jednostavno plaćanje, omogućeno je prekoračenje po računu i mobilno bankarstvo bez naknade, besplatno BIHAMK članstvo te stručna podrška 24/7.

Visa Platinum kartica je više od kartice, a ta posebnost naročito dolazi do izražaja prilikom ostvarivanja popusta za rezervacije hotelskog smještaja, iznajmljivanje automobila te korištenja ekskluzivnih Lounge Key salonima na aerodromima. BBI banka brine i za vaše najveće vrijednosti – članove porodice, koji zahvaljujući BBI Platinum paketu imaju besplatno putno zdravstveno osiguranje, a osigurani ste i u slučaju gubitka prtljaga.

Prepustite se privilegijama ovog prestižnog paketa koji pruža jedinstveno korisničko iskustvo.


O nama: 

Bosna Bank International d.d. Sarajevo (BBI banka), najbrže organski rastuća banka u BIH, svojim klijentima fizičkim i pravnim licima pruža sve vrste bankarskih proizvoda i usluga, pravično, etički i na društveno odgovoran način. Prilagođeni smo modernom načinu rada i dovoljno agilni za prilagođavanje stvarnim potrebama na bh. tržištu. Dugoročno smo opredijeljeni pružanju jedinstvenih, kvalitetnih finansijskih rješenja te osiguranje dodatne vrijednost za naše klijente, zaposlenike i dioničare. Prva smo banka u BiH i regionu koja posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima, od osnivanja 2000. godine. Orijentisani smo razvoju BiH i cjelokupan profit investiramo u BiH. Otvoreno i iskreno – radimo na obezbjeđenju kvaliteta proizvoda i usluga, posvećeni smo i sa velikom pažnjom njegujemo ukazano povjerenje. Transparentno i odgovorno – kontinuirano prilagođavamo naš poslovni model izazovima i promjenama na bankarskom tržištu i stvaramo održive vrijednosti za sve naše interesne skupine.

Ostale novosti

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo