Stanovništvo

Search
Close this search box.

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

U središtu pažnje BBI Banke nalaze se naši klijenti koje i nagrađujemo za ukazano povjerenje. Upravo za vas pripremili smo poseban paket pogodnosti kojima se postojećim klijentima zahvaljujemo na odanosti, dok novim klijentima na ovaj način izražavamo srdačnu dobrodošlicu.

Novim Programom lojalnosti BBI Banke obuhvaćeni su svi korisnici BBI platnih kartica, koji će svakog petka od 29. marta 2024. godine ostvarivati značajne popuste kod BBI partnera Domod, Intersport, Planika Flex, Astra Borovo, BIHAMK i Imtec.

U svim Domod trgovinama, lancu robnih kuća sa širokom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, alata, malih kućanskih aparata, posuđa, kućnog tekstila i mnogobrojnih kućnih aksesoara, korisnici BBI platnih kartica izdatih od BBI Banke imat će popust od ukupno 15% za debitne i 20% za kreditne kartice za transakcije iznad 100 KM prilikom plaćanja na POS terminalima te online plaćanja na webshopu.

Svi zaljubljenici u sportsku opremu te sportsku odjeću i obuću u Intersport trgovinama uz BBI platne kartice uživat će popust na artikle po redovnim cijenama od ukupno 5% za debitne kartice za transakcije iznad 60 KM te 10% za kreditne kartice za transakcije iznad 100 KM.

Korisnici BBI platnih kartica kraj radne sedmice mogu dočekati i u poslovnicama Planika Flex, gdje ih čekaju popusti na novu kolekciju obuće. U prodavnicama Planika Flex prilikom plaćanja na POS terminalima i online na webshopu korisnici BBI platnih kartica ostvaruju popust od ukupno 5% za debitne kartice za transakcije iznad 100 KM te 10% za kreditne kartice za transakcije iznad 100 KM na nesniženi asortiman robe.

U trgovinama Astra Borovo čeka ih popust na kompletan sniženi i nesniženi asortiman visokokvalitetne ljetne i zimske, sportske i elegantne obuće. Svakog petka prilikom plaćanja karticama na POS terminalima instaliranim u poslovnim prostorima Astra Borovo i online plaćanjem na njihovom webshopu korisnici BBI debitnih platnih kartica imat će popust od ukupno 5% za transakcije iznad 60 KM, dok će korisnici kreditnih kartica imati 10% popusta za transakcije iznad 100 KM.

Također, od sada ne morate brinuti da će vas ljubimac na četiri točka ostaviti na cesti jer s BBI platnim karticama svakog petka prilikom plaćanja online na webshopu BIHAMK-a ostvarujete popust od ukupno 15%.

Ako planirate svoj dom ili poslovni prostor obogatiti novim računarom, laptopom ili televizorom, uz BBI platne kartice to sebi možete priuštiti uz značajna sniženja koja ostvarujete svakog petka u Imtec prodavnicama. Plaćanjem na POS terminalima i online na webshopu korisnici BBI platnih kartica iskoristit će popust do ukupno 15% za transakcije iznad 100 KM.

Pogodnost traje 12 mjeseci ili do isteka planiranih sredstava.

Ostale novosti

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo