Stanovništvo

Učestvujte u Programu „10 BBI talenata“ i napravite prvi korak za buduću profesionalnu karijeru

Novi ciklus tromjesečnog plaćenog Programa BBI Banke

Učestvujte u Programu „10 BBI talenata“ i napravite prvi korak za buduću profesionalnu karijeru

Mladi u Bosni i Hercegovini suočavaju se sa izazovom pronalaska prvog zaposlenja nakon završetka fakulteta što mnogima otežava ulazak na tržište rada. BBI Banka prepoznala je ovaj izazov i ponosno najavljuje novi javni poziv, ujedno i početak prijava za drugi po redu ciklus Programa „10 BBI talenata“, pružajući jedinstvenu priliku osobama koje posjeduju fakultetsko obrazovanje (prvi ili drugi ciklus obrazovanja) ekonomskog smjera, a u potrazi su za prvim radnim iskustvom, da se pridruže timu BBI Banke.

Kroz ovaj Program, BBI Banka želi učestvovati u budućem profesionalnom razvoju deset mladih, talentiranih pojedinaca, pružajući im strukturirano iskustvo i mogućnost sticanja prvog radnog iskustva unutar Banke. Polaznici ovogodišnjeg izdanja Programa, će raditi uz podršku iskusnih mentora, zaposlenika BBI Banke, koji će im pomoći da naprave svoje prve profesionalne korake i steknu neophodna znanja i vještine za buduću karijeru u bankarstvu.

Deset polaznika prethodno realizovanog programa “10 BBI talenata 2023. godine“, nastavili su svoju karijeru u BBI Banci, što govori o uspješnosti ovog projekta.

Esma Semić, polaznica prošlogodišnjeg Programa, trenutno zaposlena na poziciji Stručnog saradnika za informacionu sigurnost u Sektoru za kontrolu rizika, podijelila je svoje iskustvo: „Učešće mi je omogućilo ne samo da naučim o bankarskom sektoru, već i da razvijem mrežu kontakata i steknem neprocjenjivo iskustvo koje je bilo presudno za moj profesionalni put.“

Ajdin Vladavić, također prošlogodišnji polaznik, sada radi kao Stručni saradnik za nabavke u Odjeljenju za upravljanje nabavkama, imovinom i sigurnošću u BBI Banci: „Program mi je pružio priliku da steknem dragocjena znanja i razvijem vještine koje su mi pomogle da započnem svoju karijeru. Podrška mentora i rad u dinamičnom okruženju BBI Banke bili su ključni za moj profesionalni razvoj.

Zainteresirani, diplomirani ekonomisti  mogu se prijaviti putem linka: https://bbi.ba/program-za-mlade-10-bbi-talenata/ do 28.08.2024. godine. Program „10 BBI talenata“ počinje 30. septembra 2024. godine.

Za dodatne  informacija, posjetite: www.bbi.ba/karijera

BBI Banka – Vrijednost koju stvaramo zajedno!

Ostale novosti

OBAVJEŠTENJE o sazivanju 26. Skupštine dioničara ‘’Bosna Bank International’’ d.d. Sarajevo

Prikupljanje ponuda za najam prostora za podružnicu u Tuzli

Obavijest za klijente: najava prekida rada kartičnih servisa Banke nedjelja, 28.07.2024 (00:30 do 08:00h)

Obavještenje za korisnike BBI Visa Prepaid kartica

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

O nama

Bosna Bank International d.d. Sarajevo

Novosti

Budite u toku s novostima iz BBI banke

Lokacije

Pronađite najbližu poslovnicu

Kontakt

Sve informacije na jednom mjestu

GPI

Provjerite status deviznih transakcija

logo-bijeli-01

mBBI mobilno bankarstvo