Kupovina stana uz BBI partnere | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Kupovina stana uz BBI partnere

Olakšajte svoju kupovinu stana! BBI Banka je u saradnji sa partnerima omogućila kupcima kupovinu stanova po posebnim pogodnostima finansiranja.

Compact invest d.o.o.

O kompaniji

Compact invest d.o.o. Sarajevo je bosanskohercegovačka kompanija koju su osnovali investitori iz Kuvajta 2012.godine.

Pored ulaganja na području izgradnje nekretnina, firma Compact Invest d.o.o. razmatra i implementira sve održive i profitabilne projekte koji su vezani za poljoprivredu, stočarstvo, ugostiteljstvo, turizam i trgovinu.

O projektu

Sarajevo Waves

Sarajevo Waves je stambeno-poslovni kompleks smješten na Ilidži. Sarajevo Waves nudi dobru kvalitetu života u prirodnom i prekrasnom okruženju. Sastoji se od pet stambenih blokova koji sadrže ugodne i elegantne apartmane koji su napravljeni u modernom stilu. Apartmani posjeduju velike terase sa kojih se pruža predivan pogled na rijeku Željeznicu i olimpijske planine Igman i Bjelašnicu, te jedinstvenim prirodnim resursima koji okružuju kompleks.

Ostala jedinstvena obilježja koje nudi Sarajevo Waves kompleks su: Waves centar, park sa šetalištem, klupe i dječija igrališta širom kompleksa i uz rijeku. Zeleni krovovi idealni su za odmor i relaksaciju sa kojih se pruža predivan pogled na okolinu. Veliki broj parking mjesta kako za stanare tako i za njhove goste. Sve ovo je popraćeno modernom arhitekturom i dizajnom zgrada koje daju novi moderni izgled cijelog mikro područja.”

Kontakt

Adresa: Rustempašina 41, 71210 Ilidža
Telefon: +387 60 30 11110, +387 33 76 11 66
Web: www.cic.ba
Email: marketing@cic.ba, info@cic.ba

Vizija d.o.o Sarajevo

O kompaniji

Vizija je firma koja se bavi projektovanjem i izgradnjom i uspješno djeluje na prostoru cijele BiH više od 18 godina. Firma je specijalizirana za projektovanje i izgradnju stambenih i poslovnih objekata, rezidencijalnih naselja, škola, hotela, objekata zdravstvene zaštite, skladišnih i industrijskih.

O projektu

Projekat Stambeno - poslovni objekat „Vizija lamela SP7 I SP8“ u Ilijašu, planiran završetak radova je u junu 2022. godine. Stambeno-poslovna zgrada će biti locirana na Banovcu, u blizini Tržnog centra i objekta Bingo.

Zgrada će sadržavati 38 parking/garažnih mjesta u podrumskoj etaži pod zemljom. Ostali dio objekta će sadržavati 60 stambenih jedinica, korisne površine u rasponu cca 33-88m2. Prizemlje će prema dostavljenom i usvojenom idejnom projektu sadržavati 6 poslovnih jedinica namjene uslužno-trgovinsko-administrativne-društvene djelatnosti, čija je korisna površina cca 50-80m2.

Kontakt

Adresa: Kralja Tvrtka, 71000 Sarajevo
Telefon: +387 33 557 100
E-mail: vizija1@bih.net.ba


O kompaniji

Firma Deling d.o.o. Tuzla je renomirana kompanija iza koje stoji niz uspješno završenih projekata koji svojim izgledom i kvalitetom izrade prednjače u tuzlanskoj regiji. Osnovana je 27.07.2001 g.

Skyline Plaza 

Poslovno stambeni objekat Skyline Plaza sastoji se od dvije lamele spratnosti 8 i 14 spratova u kojima će se nalaziti 200 stanova i više poslovnih prostora. Objekat se nalazi na lokalitetu Irac preko puta Bingo City Centra. Savremno i kvalitetno, pronađite stan za sebe pregledom na www.delinginvest.ba

Kontakt

Adresa: Šići bb, Tuzla
Telefon: 061/830-803
Emali: prodaja@deling.ba


O kompaniji 

Urban Point d.o.o. je firma koja se bavi gradnjom inovativnih i energetsko efikasnih domova i poslovnih prostora u Tuzli. Osnovana je 2020. godine. a onivač subjekta je Islamska zajednica u BiH, Medžlis Islamske zajednice Tuzla. Urban Point doo ima više uspješno završenih objekata.

Urban Marakana -Slatina O12a

Stambeno-poslovni objekat Slatina O12a „URBAN MARAKANA“ se nalaiz na jednoj od najatraktivnijih lokacija na području Grada Tuzla. Udaljen je manje od 700 m od samog centra grada, a u neposrednoj blizini objekta se nalaze: Dom zdravlja, obdanište, igralište za djecu, osnovne i srednje škole, fakulteti, glavna autobuska saobraćajnica, taxi stajalište, prodavnice i marketi, apoteke, SKPS Mejdan, Robna kuća Omega te razni ugostiteljski objekti.Radi se o objektu koji će imati 70 stanova, više poslovnih prostora i 58 garažnih mjesta. Planirani završetak radova je april 2025 g.

Kontakt

Adresa: Turalibegova 25A, Tuzla
Telefon: 035/258-220
E mail adresa: info@urbanpoint.ba


O kompaniji

Firma Avenija d.o.o. je novoosnovana firma, kćerka poznate građevinske firme - Tibra Pacific d.o.o. iz Kiseljaka. Iza ove firme stoji niz uspješnih projekata kao što je naselje Bulevar, Nova Otoka, naselje Tibra itd.

O projektu

Avenija d.o.o. trenutno gradi stambeni kompleks koji se nalazi između Nove Otoke i GRAS-a, Sarajevo. Radi se o stambeno-poslovnoj zgradi koju čini 13 etaža, te svojom arhitektonskom strukturom pruža novu generaciju poslovnih i životnih iskustava koja podržavaju savremen, jednostavan i udoban životni stil, kao i brigu o zadovoljstvu svojih stanara.
Avenija je krunisana najluksuznijim i raskošno opremljenim penthouse apartmanima koji odišu snažnim utiskom prostranstva i vanvremenske elegancije. Riječ je o objektu sa 400 stambenih jedinica, 20 poslovnih prostora i 350 garažnih mjesta. 
Predviđeni rok za završetak radova je 31.05.2024 g.

Kontakt

Adresa: Josipa bana Jelačića broj 83, Kiseljak
Kontakt telefon: 030/877-700 ili 033/762-222
E mail adresa: uprava@tibra-pacific.com
                        prodaja@tibra-pacific.com


O kompaniji

Firma S&W d.o.o. Sarajevo osnovana je 02.03.2017. Osnovna djelatnost je izgradnja, iznajmljivanje i upravljanje vlastitim ili iznajmljenim nekratninama.

Nova Grbavica

Stambeno poslovni objekat Nova Grbavica nalazi se u ulici Derviša Numića 14b koja se nalazi u naselju Grbavica. Projektom je predviđeno 18 stanova na 6 etaža i prizemlje. Završetak objekta planiran je do kraja 2023 g.

Kontakt

Adresa: Dr Mustafe Pintola 31
Telefon: 033/764-410
Email adresa: SW.sarajevo@gmail.com