KALKULATOR KURSNA LISTA KONVERTOR VALUTA
AnketaEBankingSBFFacebook

Završena nagradna igra BBI banke i MasterCarda: Izvučeni dobitnici glavnih i mjesečnih nagrada

Hadis Kovač iz Bukovice kod Zenice dobitnik automobila hyundai i20

BBI-2016-Nagradna-igra-MC-FINAL

Hadis Kovač iz Bukovice kod Zenice dobitnik je glavne nagrade - automobil hyundai i20 u nagradnoj igri BBI banke i MasterCarda: „Karticu provuci, auto izvuci“. Drugu nagradu, petodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe, dobio je Uzeir Heganović iz Brežana kod Kaknja, dok je treću nagradu, vikend za dvoje na Vlašiću, osvojila Jelena Janjić  iz Tuzle.

U nagradnoj igri, koja je počela  1. jula i trajala do 31. decembra 2016., učestvovali su korisnici BBI Debit MasterCard i BBI Gold Debit MasterCard kartica koji su tokom jednog mjeseca napravili bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada kao i mjesečnih nagrada provela je tročlana Komisija u sastavu: Amir Trokić direktor predstavništva MasterCarda BiH, predsjednik i članovi – Emir Čehajić, izvršni direktor BBI banke i Edin Brkić direktor Sektora za poslovanje s pravnim licima BBI banke. Dobitnici su izabrani slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Organizatori nagradne igre tokom proteklih šest mjeseci dodjeljivali su i tri vrijedne mjesečne nagrade – smartTV panasonic TX-40DS400E, laptop HP 250G4 i mobitel samsung galaxy J710. Tako je za mjesec decembar 2016. godine televizor smartTV panasonic TX-40DS400E dobila Lejla Salkanović iz Sarajeva. Dobitnik druge nagrade – laptopa HP 250G4 je Admir Mujkić iz Maglaja, dok, treća nagrada, mobitel samsung galaxy J710, ide u ruke Mersihe Pecikoza iz Goražda.

Izvučeni dobitnici nagrada svoje vrijedne poklone moći će preuzeti na posebno upriličenoj svečanoj ceremoniji koja će se održati u Sarajevu 18. januara 2017. godine. O detaljima preuzimanja nagrada dobitnici će biti obaviješteni telefonskim putem.

 Fotografije sa dodjele nagrada za mjesec decembar, kao i glavnih nagrada, održane 18.01.2017. godine pogledajte na sljedećem linku: http://www.bbi.ba/bs/