KALKULATOR KURSNA LISTA KONVERTOR VALUTA
AnketaEBankingSBFFacebook

Izvučeni dobitnici nagradne igre BBI banke “Elektronski je isplativo”

Nagrađena lojalnost BBI klijenata: Almir Džurlić dobio iphone6

ELEKTROSNKI SE ISPLATI 1

Almir Džurlić  iz Sarajeva dobitnik je prve nagrade – mobilnog telefona iphone6 u nagradnoj igri BBI banke: „Elektronski je isplativo“. Drugu nagradu, smartphone samsung S5 neo dobila je Lejla Miladin, dok je treću nagradu samsungA3 osvojio Anis Maslo.

U nagradnoj igri, koja je počela  1. oktobra i trajala do 31. decembra 2016., učestvovala su fizička lica, korisnici BBI elektronskih usluga ( internet i mobilnog bankarstva) koji su u toku jednog mjeseca napravili minimum pet transakcija domaćeg i/ili međunarodnog platnog prometa.

Izvlačenje dobitnika nagrada provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem kompjutera iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Nagradna igra „Elektronski je isplativo“ pokrenuta je s ciljem nagrađivanja povjerenja i lojalnosti korisnika elektronskih usluga.

Prednost elektronskog bankarstva jeste istovremena uštedu i vremena i novca. Finansijske transakcije mogu se obavljati bilo kad i bilo gdje, tokom cijele godine, neovisno o radnom vremenu banke i uz znatno niže naknade.

Nabrojat ćemo samo neke od prednosti eBBI i mBBI u koje su se mogli uvjeriti i dobitnici nagrada. Elektronsko bankarstvo BBI banke omogućava: uvid u sve bankarske proizvode (računi, štednja, finansiranja i kartice), pregled prometa po računima sa grafičkim prikazom, pregled i plaćanje finansijskih obaveza koje dospijevaju, plaćanje u BiH i inozemstvu, bezgotovinska mjenjačnica, kupovina i prodaja deviza po jedinstvenim uslovima, te znatno niži troškovi svih transakcija.