Pogodnosti BBI Mastercard® kartica | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Plaćajte beskontaktno, sigurno i jednostavno.

Ukoliko ste korisnik BBI Mastercard® platnih kartica, čekaju vas brojne pogodnosti.


  

Nova usluga Mastercard Travel Rewards za korisnike premium kartica

Korisnicima BBI Mastercard® Gold kartica od 5. aprila omogućen je pristup globalnom programu – Mastercard Travel Rewards (MTR). U pitanju je globalni program benefita koji traje tokom cijele godine i koji omogućava povrat novca odnosno cash-back, korisnicima direktno na račun povezan sa BBI Mastercard® karticom

Kompanija na taj način dodaje nove pogodnosti posebno korisne pri putovanju, ali i prilikom kupovine kod inostranih e-commerce trgovaca, uz ekskluzivne ponude renomiranih brendova. Mastercard Travel Rewards platforma će dodatno obogatiti postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog cash back-a.

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom svijeta, kojima se od aprila priključuju i korisnici premium kartica koje su izdate u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cijele godine putem platforme preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama, prilikom kojih ostvaruju povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa.

Odabirom jedne od Mastercard Travel Rewards ponuda, prilikom plaćanja kod odabranih trgovaca, korisnici BBI Mastercard® Gold kartica ostvaruju pravo na automatski povrat novca, u vidu procenta ili fiksnog iznosa, u zavisnosti od trgovca i same ponude. Ponude se ažuriraju i dopunjavaju kvartalno i moguće ih je provjeriti u bilo kojem trenutku putem MTR platforme koja je dostupna 24/7, a od ovog aprila informacije su dostupne i na bosanskom jeziku.

Sve destinacije i trgovci predstavljeni su putem platforme https://mtr.mastercardservices.com/bs, a detaljan uvid u ponude moguće je pogledati unosom prvih 6 cifara BBI Mastercard® kartice sa oznakom Gold.


Vaš digitalni čuvar 

Uz BBI Mastercard® Gold ili Business karticu,vaš digitalni čuvar je uvijek uz vas!

Ukoliko ste korisnik BBI Mastercard® Gold ili Business kartice, možete aktivirati uslugu sigurnosnog savjetnika Digital Bodyguard, zahvaljujući kojoj možete biti obaviješteni o mogućim rizicima, uz odgovarajuće bezbjednosne savjete kako da ih izbjegnete, od kuće ili u inostranstvu. Bilo da se sprema nevrijeme ili dođe do nepredviđenih okolnosti, korisnici u realnom vremenu dobijaju obavještenja o okolnostima na koje treba da obrate pažnju uz konkretne savjete bezbjednosnih stručnjaka o narednim koracima.
Sve što je potrebno da se besplatno registrujete do 31.12.2022. godine na sljedećem linku: https://closecircle.com/mc/bih

Za više informacija posjetite http://www.mastercard.ba/


Travel programom iskustvo putovanja postaje izuzetno

Za sve korisnike BBI Mastercard® Gold i BBI Mastercard® Business kartica korištenje usluga Biznis klubova na aerodromima u Beču, Sarajevu i Beogradu je veoma jednostavno. Kako bi iskoristili ove pogodnosti nije potrebna rezervacija već je dovoljno pokazati Bosna Bank International Mastercard® Gold ili Business karticu uz važeću boarding kartu ili pasoš.
Kao privilegovanom gostu, Mastercard omogućava niz pogodnosti i usluga u Sky biznis klubu na aerodromu u Beču, kao i u biznis klubovima na Aerodromu Sarajevo i Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.
Opustite se prije leta u prijatnom i komfornom prostoru uz BBI Mastercard® Gold i BBI Mastercard® Business kartice.


PressReader uživajte u besplatnom pristupu hiljadama svjetskih novina i časopisa

Izaberite sadržaj koji najviše odgovara vašim potrebama – jutarnje prelistavanje aktuelnih svjetskih dešavanja, inspirativne priče iz svijeta biznisa ili pak modne preporuke za ljetnu sezonu pred nama – mogućnosti su neograničene.
Ako ste korisnik BBI Mastercard® Gold kartice, isprobajte već danas PressReader i započnite nešto neprocjenjivo. Bez dodatnih troškova do 31. 12. 2022. godine. Kako biste ostvarili besplatan pristup najboljim domaćim i inostranim novinama i časopisima iz svih oblasti, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom svijeta, sve što je potrebno jeste da se registrujete na linku: 
https://www.pressreader.com/marketwidebosnia.
Za više informacija posjetite www.mastercard.ba
Period kampanje: do 31.12.2022.


Brzi prolaz aerodromskih kontrola, putujte jednostavno

Kao korisnik  BBI Mastercard® Gold kartice, imate pristup usluzi “Brzi prolaz” koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom svijeta. 
Pomoću web stranice ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervišite unaprijed uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostvarite preferencijalni pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku provjeru, što znatno ubrzava cjelokupan proces čekiranja za let.
Saznajte više na: Mastercard Travel Experiences - Home page
Period kampanje: do 31.12.2022.


Mastercard Priceless Cities

Priceless Cities Program koji pruža nezaboravna iskustva u različitim gradovima svijeta, dostupan je isključivo korisnicima BBI Mastercard® Gold kartica. Priceless Cities otvara vrata ekskluzivnim mogućnostima bilo da želite da naučite neku novu vještinu, posjetite interesantna mjesta ili otkrijete nove ukuse internacionalnih kuhinja. A od sada su dostupna i digitalna iskustva u kojima možete da uživate online.
Posjetite priceless.com i uvjerite se u široku lepezu ponuda do kojih možete doći online, brzo i jednostavno.

Posjetite  https://www.priceless.com/staying-connected  i uvjerite se u široku lepezu ponuda do kojih možete doći online, brzo i jednostavno.


Lako do odredišta uz CentroCard i Mastercard®

Sve putnike Centrotransa i korisnike BBI Mastercard® kartica, koji u periodu od 15.06. do 15.09.2022. dopune svoj CentroCard račun ili E-kartu sa 10KM i više, očekuje bonus u vrijednosti od 25% na korisničkom računu.
Svi putnici Centrotransa, na gradskim i prigradskim lokacijama grada Sarajeva, koji to do sada nisu učinili, svoju Cetrotrans mobilnu aplikaciju mogu preuzeti sa Play ili App Store-a, a potom nakon preuzimanja i aktivacije, u aplikaciji mogu sačuvati i svoju BBI Mastercard®karticu za jednostavnije dopune računa svakog narednog puta.

Više informacija na centrotrans.com


Ažurirano: 22.06.2022.