Pogodnosti BBI Mastercard® kartica | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Plaćajte beskontaktno, sigurno i jednostavno.

Ukoliko ste korisnik BBI Mastercard® platnih kartica, čekaju vas brojne pogodnosti.


  

Nova usluga Mastercard Travel Rewards za korisnike premium kartica

Korisnicima BBI Mastercard® Gold kartica od 5. aprila omogućen je pristup globalnom programu – Mastercard Travel Rewards (MTR). U pitanju je globalni program benefita koji traje tokom cijele godine i koji omogućava povrat novca odnosno cash-back, korisnicima direktno na račun povezan sa BBI Mastercard® karticom

Kompanija na taj način dodaje nove pogodnosti posebno korisne pri putovanju, ali i prilikom kupovine kod inostranih e-commerce trgovaca, uz ekskluzivne ponude renomiranih brendova. Mastercard Travel Rewards platforma će dodatno obogatiti postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog cash back-a.

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom svijeta, kojima se od aprila priključuju i korisnici premium kartica koje su izdate u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cijele godine putem platforme preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama, prilikom kojih ostvaruju povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa.

Odabirom jedne od Mastercard Travel Rewards ponuda, prilikom plaćanja kod odabranih trgovaca, korisnici BBI Mastercard® Gold kartica ostvaruju pravo na automatski povrat novca, u vidu procenta ili fiksnog iznosa, u zavisnosti od trgovca i same ponude. Ponude se ažuriraju i dopunjavaju kvartalno i moguće ih je provjeriti u bilo kojem trenutku putem MTR platforme koja je dostupna 24/7, a od ovog aprila informacije su dostupne i na bosanskom jeziku.

Sve destinacije i trgovci predstavljeni su putem platforme https://mtr.mastercardservices.com/bs, a detaljan uvid u ponude moguće je pogledati unosom prvih 6 cifara BBI Mastercard® kartice sa oznakom Gold.

 

Travel programom iskustvo putovanja postaje izuzetno

Za sve korisnike BBI Mastercard® Gold i BBI Mastercard® Business kartica korištenje usluga Biznis klubova na aerodromima u Beču, Sarajevu i Beogradu je veoma jednostavno. Kako bi iskoristili ove pogodnosti nije potrebna rezervacija već je dovoljno pokazati Bosna Bank International Mastercard® Gold ili Business karticu uz važeću boarding kartu ili pasoš.
Kao privilegovanom gostu, Mastercard omogućava niz pogodnosti i usluga u Sky biznis klubu na aerodromu u Beču, kao i u biznis klubovima na Aerodromu Sarajevo i Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.
Opustite se prije leta u prijatnom i komfornom prostoru uz BBI Mastercard® Gold i BBI Mastercard® Business kartice.

 

Brzi prolaz aerodromskih kontrola, putujte jednostavno

Kao korisnik  BBI Mastercard® Gold kartice, imate pristup usluzi “Brzi prolaz” koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom svijeta. 
Pomoću web stranice ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervišite unaprijed uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostvarite preferencijalni pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku provjeru, što znatno ubrzava cjelokupan proces čekiranja za let.
Saznajte više na: Mastercard Travel Experiences - Home page
Period kampanje: do 31.12.2022.


Mastercard Priceless Cities

Priceless Cities Program koji pruža nezaboravna iskustva u različitim gradovima svijeta, dostupan je isključivo korisnicima BBI Mastercard® Gold kartica. Priceless Cities otvara vrata ekskluzivnim mogućnostima bilo da želite da naučite neku novu vještinu, posjetite interesantna mjesta ili otkrijete nove ukuse internacionalnih kuhinja. A od sada su dostupna i digitalna iskustva u kojima možete da uživate online.
Posjetite priceless.com i uvjerite se u široku lepezu ponuda do kojih možete doći online, brzo i jednostavno.

Posjetite  https://www.priceless.com/staying-connected  i uvjerite se u široku lepezu ponuda do kojih možete doći online, brzo i jednostavno.

 

Ažurirano: 16.01.2023.