Obavijest o izmjeni radnog vremena | Bosna Bank International
Online servisi Finansiranja Štednja Računi Kartice Podrška Islamsko bankarstvo

Obavijest o izmjeni radnog vremena

18.03.2020.

Poštovani klijenti, Bosna Bank International d.d. Sarajevo donijela je Odluku da sve poslovnice i filijale BBI banke u narednom periodu neće raditi danima vikenda, dok će radnim danima biti otvorene od 8:00 do 14:00 sati.

  • Organizacione jedinice Banke koje posluju na teritoriji Tuzlanskog, Unsko-sanskog i Srednjobosanskog kantona od 18.03.2020. godine, imat će dvokratno radno vrijeme i to od 08:00 do 11:30 i od 12:00 do 14:00 sati. U periodu između dvije smjene izvršit će se dezinfekcija prostorija i površina u skladu sa Naredbom Kriznog štaba Ministarstva zdravstva i rada Tuzlanskog, Unsko-sanskog i Srednjobosanskog kantona.
  • Dislocirani šalter u BBI Centru, podružnice Sarajevo, radit će se u skladu sa radnim vremenom BBI Centra.
  • Poslovnice Bosanski Petrovac i Novi Grad Sarajevo, radit će u skladu sa radnim vremenom općine iz koje organizaciona jedinica obavalja svoje poslovanje.

Eventualne izmjene i odstupanja u radnom vremenu svih poslovnica i podružnica/filijala Banke vršit će se i usklađivati sa odlukama i preporukama nadležnih ministarstava i drugih nadležnih institucija u kojem organizaciona jedinica posluje.

Pozivamo sve klijente da se upoznaju sa savjetima za poslovanje sa BBI bankom i da koriste sve dostupne usluge digitalnog bankarstva BBI banke.