Izvučeni dobitnici trećeg kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Izvučeni dobitnici trećeg kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda

26.12.2019.

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard kartica izdatih od BBI banke sa glavnim nagradama: putnički automobil „Toyota Yaris“, turističko porodično putovanje u inostranstvo i mobitel „Samsung Galaxy“ A80.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca i tri vrijedne nagrade: električni romobil „Xiaomi“, laptop HP 255 G7 i poklon bon BBI Centra u vrijednosti od 400 KM.

Izvlačenje dobitnika za treći mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade - električni romobil je Adis Pljevljak iz Sarajeva. Drugu nagradu laptop HP 255 G7 dobila je Elmedina Halilović, dok je treća nagrada poklon-bon BBI centra u vrijednosti 400 KM pripala Jasminki Lipovača iz Bihaća.

Nagradna igra traje do kraja godine, a učešće mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji su tokom ovog mjeseca napravili beskontaktne transakcije na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 50 KM.

Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade.

Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 16.1.2020. godine.