Dobitnici četvrtog kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda iz Zavidovića, Sarajeva i Tuzle | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Dobitnici četvrtog kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda iz Zavidovića, Sarajeva i Tuzle

30.01.2020.

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard kartica izdatih od BBI banke sa glavnim nagradama: putnički automobil „Toyota Yaris“, turističko porodično putovanje u inostranstvo i mobitel „Samsung Galaxy“ A80.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca i tri vrijedne nagrade: električni romobil „Xiaomi“, laptop HP 255 G7 i poklon bon BBI Centra u vrijednosti od 400 KM.

Izvlačenje dobitnika za četvrti mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade - električni romobil je Emir Bistrić iz Zavidovića. Drugu nagradu laptop HP 255 G7 dobio je Džihad Zlatar iz Sarajeva, dok je treća nagrada poklon-bon BBI centra u vrijednosti 400 KM pripala Asmiru Kadiću iz Tuzle.