KALKULATOR KURSNA LISTA KONVERTOR VALUTA
AnketaEBankingSBFFacebook

O KLUBU 2016.

Savremeno poslovanje nezamislivo je bez pristupa važnim informacijama, razmjene iskustava sa kolegama iz iste i drugih branši, praćenja dešavanja na lokalnim i globalnim tržištima kapitala, saradnje i spremnosti na saradnju sa drugim kompanijama i institucijama...

 Nažalost, Bosna i Hercegovina, država koja je tek negdje na pola puta između socijalizma i kapitalizma, još je daleko od takvog načina poslovanja i poimanja globalne ekonomije. Ekonomskom napretku put je popriječila i glomazna administracija. Pokazalo se da je baš zbog tog kompliciranog aparata i njegovih procedura veliki broj stranih investitora odustao od ulaganja u bosanskohercegovačku privredu.

Upravo stoga, Bosna Bank International, iza koje stoje njeni osnivači - Islamic Development Bank, Dubai Islamic Bank i Abu Dhabi Islamic Bank - odnosno  56 zemalja članica OIC-a (Organizacija islamske konferencije), kao i mnoge druge finansijski jake institucije bogatog Istoka, a sa kojima ova banka ima čvrste poslovne veze, odlučila je formirati BBI VIP Business Club (Poslovni klub) i sa svojim poslovnim partnerima raditi na kreiranju nove, prosperitetnije i zdravije poslovne klime u BiH, pogotovo kad je u pitanju privlačenje stranih investicija i poslovanje sa inostranim partnerima.

SBF Agent u Bahreinu

Official logo of Bosnia  Herzegovina Centre-bahrain

Reyadh Yusuf
Ceo
BOSNIA & HERZEGOVINA CENTRE- Bahrain
Mob               : 0097339462772
Office            : 0097317311143/0097317326747
 
Fax               : 0097317326848
P.O.Box           : 22444
Kingdom of Bahrain
website           : www.bosnia1.com

email address:     Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
                                 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
                                 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.