KALKULATOR KURSNA LISTA KONVERTOR VALUTA
AnketaEBankingSBFFacebook
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Pravna lica

U vremenu u kojem je poslovno okruženje veoma kompleksno Vašoj kompaniji je potrebna podrška banke koja će Vam pružiti brze i pouzdane usluge.

Stanovništvo

Mnoštvo kvalitetnih bankarskih proizvoda, koji su kreirani kao rezultat kontinuiranog kvaliteta usluga, uvođenja novih i razvoja postojećih proizvoda.

BBI VIP Business Club

Poslovni forum koji domaćim i stranim menadžerima pruža mogućnost poslovnog okupljanja i razmjene informacija, iskustava i mišljenja.

Završena nagradna igra BBI banke i kompanije Mastercard: Izvučeni dobitnici glavnih i mjesečnih nagrada

Hadis Kovač iz Bukovice kod Zenice dobitnik automobila hyundai i20

8 BBI Mastercard glavna nagrada - svi dobitnici GLAVNA  DECEMBAR web

Sarajevo, 18. januar, 2017. godine - Hadis Kovač iz Bukovice kod Zenice dobitnik je glavne nagrade - automobila hyundai i20 u nagradnoj igri BBI banke i kompanije Mastercard: „Karticu provuci, auto izvuci“. Drugu nagradu, petodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe, dobio je Uzeir Heganović iz Brežana kod Kaknja, dok je treću nagradu, vikend za dvoje na Vlašiću, osvojila Jelena Janjić  iz Tuzle.

1 BBI Mastercard glavna nagrada HYUNDAI i20 dobitnik web1“Veoma sam sretan i uzbuđen. Ovo je prvi put da sam nešto dobio u nagradnoj igri. Zahvaljujem se BBI banci i Mastercardu na ovom vrijednom poklonu. Nedavno sam se oženio pa je ovo prelijep vjenčani dar”, kaže  Hadis Kovač, koji je inače zaposlen u građevinskoj kompaniji “Famus Gradnja 3” kao armirač.

Ključeve automobila i ostale nagrade dobitnicima uručili su Amer Bukvić, direktor BBI banke i Amir Trokić, predstavnik kompanije Mastercard za tržište BiH.

U nagradnoj igri, koja je počela  1. jula i trajala do 31. decembra 2016. godine, učestvovali su svi korisnici BBI Debit MasterCard i BBI Gold Debit MasterCard kartica koji su tokom jednog mjeseca napravili bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM.

“BBI banka svojim klijentima nudi devet vrsta platnih kartica koje odgovaraju širokom spektru potrošačkih potreba. Ulaskom u Mastercard kartičnu šemu BBI je značajno podigla kvantitet i kvalitet kartičnog poslovanja. Tako smo kroz program izdavanja Mastercard debitnih kartica, izgradili kvalitetan partnerski odnos sa kompanijom Mastercard koja je nedavno  otvorila zvanično predstavništvo u Bosni Hercegovini. BBI je među prvima uvela  beskontaktnu tehnologiju na svojim Mastercard karticama. Na taj način pratimo napredne tehnologije u ovom segmentu poslovanja, a svojim klijentima, korisnicima kartica pružamo prednosti beskontaktnog plaćanja, čime se ubrzava i podiže nivo sigurnosti za transakcije. Rezultati upravo završene nagradne igre su pokazali da povećan broj transakcija plaćanja karticom na viši nivo podiže svijest samih korisnika kartica o prednostima bezgotovinskog plaćanja“, izjavio je Amer Bukvić, direktor BBI banke.

6 BBI Mastercard glavna nagrada - ISTANBUL web

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, kao i mjesečnih nagrada, provela je tročlana Komisija u sastavu: Amir Trokić, predstavnik kompanije Mastercard za tržište BiH, predsjednik i članovi – Emir Čehajić, izvršni direktor BBI banke i Edin Brkić direktor Sektora za poslovanje s pravnim licima BBI banke. Dobitnici su izabrani slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Uručujući ključeve automobila dobitniku glavne nagrade, Amir Trokić, predstavnik kompanije Mastercard, istakao je prednosti kartičarskih plaćanja: „Ova šestomjesečna kampanja bila je odlična prilika za naše korisnike da koriste svoje kartice, kao praktičnu i sigurnu platnu metodu, kako u zemlji tako i u inostranstvu, i da se uvjere u praktičnost i brzinu koju one pružaju bez obzira na iznos koji se plaća. Šire posmatrano, ova kampanja je primjer inicijative koja za cilj ima da poveća korištenje bezgotovinskih plaćanja i da smanji količinu keša u upotrebi, što ne samo da povećava nivo komfora i uštedu u vremenu prilikom svakodnevnih kupovina, već i pozitivno utiče na privredu i ekonomiju naše zemlje.“

7 BBI Mastercard glavna nagrada - VLASIC web

Organizatori nagradne igre tokom proteklih šest mjeseci dodjeljivali su i tri vrijedne mjesečne nagrade – smartTV panasonic TX-40DS400E, laptop HP 250G4 i mobitel samsung galaxy J710. Tako je za mjesec decembar 2016. godine televizor smartTV panasonic TX-40DS400E dobila Lejla Salkanović iz Sarajeva. Dobitnik druge nagrade – laptopa HP 250G4 je Admir Mujkić iz Maglaja, dok, treća nagrada, mobitel samsung galaxy J710, ide u ruke Mersihe Pecikoza iz Goražda.

12 BBI Mastercard glavna nagrada - svi dobitnici DECEMBAR web

1

VISA kartice

VISA kartice su najraširenije i najprihvaćenije kartice na svijetu. Plaćajte robu i usluge na više od 24 miliona prodajnih mjesta, podignite gotovinu na oko milion bankomata.

 Pročitaj više

2

Tekući račun

Posjedovanje tekućeg računa Vam omogućava savremeni način bezgotovinskog plaćanja i podizanja gotovine, te brz i siguran prijem novca kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Da biste otvoriti tekući račun u BBI posjetite bilo koju od naših poslovnica, predočite ličnu kartu, potvrdu o prijavi mjesta boravka i zatražite otvaranje tekućeg računa.

Pročitaj više

3

Otkup finansiranja

U ponudi Bosna Bank International je i finansiranje namjenjeno Klijentima koji imaju finansiranja koja su dijelom isplaćena kod drugih banaka. Svako ovo finansiranje bit će posebno prilagođeno namjeni i mogućnostima Klijenta, a u skladu sa prvobitnom namjenom. Klijenti koji se odluče na ovaj proizvod, otplatit će dug kod druge banke i ostvariti višestruku korist postajući Klijent Bosna Bank International d.d.

Pročitaj više

4

Elektronsko bankarstvo

Internet bankarstvo najjednostavniji je način finansijskog poslovanja u savremenom svijetu. Pristupite svom računu sa bilo kojeg mjesta koje ima pristup internetu i u bilo koje vrijeme obavite željenu transakciju, prebacite sredstva sa jednog računa na drugi, provjerite stanje po svim računima otvorenim u banci, pregledajte promete po računima, imajte uvid u pregled važećih kursnih lista banke, oročite sredstva...

Pročitaj više