KALKULATOR KURSNA LISTA KONVERTOR VALUTA
AnketaEBankingSBFFacebook
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Pravna lica

U vremenu u kojem je poslovno okruženje veoma kompleksno Vašoj kompaniji je potrebna podrška banke koja će Vam pružiti brze i pouzdane usluge.

Stanovništvo

Mnoštvo kvalitetnih bankarskih proizvoda, koji su kreirani kao rezultat kontinuiranog kvaliteta usluga, uvođenja novih i razvoja postojećih proizvoda.

BBI VIP Business Club

Poslovni forum koji domaćim i stranim menadžerima pruža mogućnost poslovnog okupljanja i razmjene informacija, iskustava i mišljenja.

Podrška BBI banke za djecu BiH

BBI banka na Diplomatskom zimskom bazaru

019A5691web

Diplomatski zimski bazar 2016. bit će održan u subotu 3. decembra u KSC Skenderija, od 11 do 16 sati. U ponedjeljak 28. novembra ispred BBI centra održana je konferencija za medije povodom održavanja Diplomatskog zimskog bazara. Ovom prilikom su supruge ambasadora u BiH, prodavale karte za najveseliji zimski događaj u Sarajevu.

Posjetioci su svoju kartu imali priliku kupiti od članica organizacionog odbora Diplomatskog zimskog bazara: Caroline Ferguson, supruge Nj.E. britanskog ambasadora u BiH, Mariette Kraak, supruge Nj.E. nizozemskog ambasadora u BiH i Sandra Horowitz, supruga zamjenika šefa misije u američkoj ambasadi u Sarajevu, kao i od ostalih članova diplomatske zajednice u BiH.

019A5670web

Drugi termin prodaje karata je 3. decembar, dan održavanja Bazara, od 10 sati, na platou Skenderije.

Karte za bazar koštaju 5 KM. Ulaz za djecu mlađu od 10 godina je slobodan!

Diplomatski zimski bazar, najveći humanitarni događaj godine, spaja internacionalnu i lokalnu poslovnu zajednicu, kako bi građanima i posjetiocima Sarajeva omogućili da na jednom mjestu probaju hranu iz cijelog svijeta i kupe neobične poklone i predmete.

019A5691web1

Ovo je sjajna prilika da se ljudi iz svih kultura udruže i zajedno pomognu djeci sa posebnim potrebama, kao i djeci u stanju socijalne potrebe. I BBI banka kao društveno odgovorna finansijska institucija podržala je održavanje diplomatskog zimskog bazara i na ovaj način dala svoj doprinos najosjetljivijoj kategoriji društva. 

Svaka marka koju posjetioci potroše na bazaru, otići će u humanitarne organizacije koje podržavaju djecu u stanju socijalne potrebe, širom BiH.

019A5665web

1

VISA kartice

VISA kartice su najraširenije i najprihvaćenije kartice na svijetu. Plaćajte robu i usluge na više od 24 miliona prodajnih mjesta, podignite gotovinu na oko milion bankomata.

 Pročitaj više

2

Tekući račun

Posjedovanje tekućeg računa Vam omogućava savremeni način bezgotovinskog plaćanja i podizanja gotovine, te brz i siguran prijem novca kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Da biste otvoriti tekući račun u BBI posjetite bilo koju od naših poslovnica, predočite ličnu kartu, potvrdu o prijavi mjesta boravka i zatražite otvaranje tekućeg računa.

Pročitaj više

3

Otkup finansiranja

U ponudi Bosna Bank International je i finansiranje namjenjeno Klijentima koji imaju finansiranja koja su dijelom isplaćena kod drugih banaka. Svako ovo finansiranje bit će posebno prilagođeno namjeni i mogućnostima Klijenta, a u skladu sa prvobitnom namjenom. Klijenti koji se odluče na ovaj proizvod, otplatit će dug kod druge banke i ostvariti višestruku korist postajući Klijent Bosna Bank International d.d.

Pročitaj više

4

Elektronsko bankarstvo

Internet bankarstvo najjednostavniji je način finansijskog poslovanja u savremenom svijetu. Pristupite svom računu sa bilo kojeg mjesta koje ima pristup internetu i u bilo koje vrijeme obavite željenu transakciju, prebacite sredstva sa jednog računa na drugi, provjerite stanje po svim računima otvorenim u banci, pregledajte promete po računima, imajte uvid u pregled važećih kursnih lista banke, oročite sredstva...

Pročitaj više